Claire Cizaire obejmuje stanowisko Dyrektora ds. Technologii i Innowacji w Mazars

Claire Cizaire dołącza do Mazars jako Dyrektor ds. Technologii i Innowacji (Chief Technology & Innovation Officer).

Jako jedyna zintegrowana, międzynarodowa organizacja specjalizująca się w audycie i usługach doradczych, Mazars realizuje obecnie ambitny plan rozwoju i transformacji. Grupa zamierza rozszerzyć i skonsolidować swój zasięg geograficzny przy jednoczesnym wzmocnieniu wiedzy specjalistycznej i uwzględnieniu nowych technologii cyfrowych. Dzięki swojej wyjątkowej kulturze zręczności i przedsiębiorczości, Mazars zyskał opinię partnera godnego zaufania zarówno wśród dużych, międzynarodowych firm, jak i pośród firm średniej wielkości, które, podobnie jak Mazars, skutecznie skalują swoją działalność na scenie globalnej. Claire będzie bezpośrednio zaangażowana w kierowanie tą cyfrową transformacją, której celem jest zapewnienie stałego wzrostu.

Claire Cizaire

Przedsiębiorca, dyrektor i naukowiec pokolenia Y - Claire Cizaire uzyskała tytuł magistra we francuskiej szkole inżynierskiej Supélec oraz posiada tytuł doktora na Massachusetts Institute of Technology.

Swoją karierę rozpoczęła w 2007 roku jako konsultant strategiczny w firmie Mars & Co w Londynie. Następnie założyła start-up z siedzibą w Stanach Zjednoczonych specjalizujący się w zarządzaniu wyceną i zyskami. W 2014 roku dołączyła do VINCI, aby kierować Działem Ewidencji Opłat ESCOTA oraz prowadzić strategię innowacyjności grupy VINCI Autoroutes. Claire biegle włada językiem angielskim, francuskim i mandaryńskim.

Dokument

Komunikat Prasowy - nominacja Claire Cizaire w Mazars