Mazars wśród najlepszych firm audytorskich w Polsce!

Z przyjemnością informujemy, że w corocznym rankingu zorganizowanym przez Rzeczpospolitą i Parkiet, po raz kolejny znaleźliśmy się wśród najlepszych audytorów w Polsce.

Podczas wręczenia nagród rankingu audytorów, Małgorzata Pek, Partnerka Mazars w Polsce, w imieniu naszej firmy, odebrała nagrodę za 8. miejsce w kategorii „Najlepsza firma audytorska 2024r.”

Mazars w Polsce zajął również 7. miejsce pod względem ogólnych przychodów z tytułu audytu oraz uplasował się wśród 4 największych udziałowców rynku, pod względem wartości aktywów badanych spółek GPW.

Badanie sprawozdań finansowych spółek giełdowych jest niezwykle złożonym i wymagającym procesem. Jesteśmy niezwykle dumni, że nasze starania zostały docenione w tak prestiżowym rankingu.

„W minionym roku nasza firma odnotowała po raz kolejny dynamiczny wzrost. W tym kontekście m.in. otworzyliśmy nowe biuro w Poznaniu, zwiększyliśmy zatrudnienie biegłych rewidentów, jak również zwiększyliśmy ekspertyzę sektorową i wzmocniliśmy naszą obecności na rynku audytu i doradztwa - zarówno w sektorze Industry & Services, jak i Financial Services.

Ponowne umieszczenie naszej firmy w gronie najlepszych Rankingu Firm Audytorskich "Rzeczpospolita" oraz Gazety Giełdy Inwestorów "Parkiet", potwierdza ten trend oraz nasze kompetencje.

Chciałbym podziękować naszym Klientom za kredyt zaufania, którego nam udzielają każdego dnia. Podziękowania kieruję również do pracowników za jakość ich pracy oraz zaangażowanie, które pozwoliły nam osiągnąć takie wyróżnienie” - Olivier Degand, Partner Zarządzający Mazars w Polsce

Wyniki rankingu podstępne są pod linkiem - https://rankingi.rp.pl/rankingaudytorow/2024